Accommodatie

ruime kamer....

Wij hebben slechts één gastenkamer, met een privebadkamer en-toilet. Kleinschalig dus. En echt helemaal voor uzelf.

Het gastenverblijf is geschikt voor twee personen. Eventueel kan een kinderbedje bijgeplaatst worden. De kamer ligt op de begane grond en is met 28 m2 ruim van opzet. Vanuit de kamer kijkt u naar de ruime tuin. De kamer heeft een ruim tweepersoonsbed, een tafel om aan te eten of te werken en een kleine zithoek.

Vanzelfsprekend is er televisie en snel internet.

De sfeervol ingerichte kamer maakt dat u zich al snel thuis zult voelen. Geen standaardhotelkamer, maar persoonlijk en authentiek!


tuin.....

Natuurlijk kunt u gebruik maken van de diverse terrasjes in de tuin. Hier kunt u genieten van een heerlijk ontbijtje in de zon.


prive luxe badkamer en toilet.....

De luxueuze ruime badkamer en het toilet bereikt u via een privehalletje. De badkamer is ruim van opzet. Ook met een rolstoel is er voldoende ruimte. Er is een inloopdouche en een apart ligbad. Natuurlijk is er vloerverwarming en een handige handdoekenverwarmingsset.


gratis parkeren, prima bereikbaarheid

U kunt parkeren op eigen terrein. Er is altijd plaats. Vanzelfsprekend is deze parkeergelegenheid voor u gratis. Komt u met het openbaar vervoer, dan is de bus- en tramhalte op loopafstand.


en verder.....

Honden zijn niet toegestaan.

Onze B&B is rookvrij.

Op aanvraag is er een kinderbedje beschikbaar.