Accommodatie

In het rivierengebied, in IJsselstein, dichtbij Utrecht.......

B&B het Oude Gemaal was meer dan 100 jaar geleden een oud gemaal. Jammer genoeg is veel verdwenen, maar de sfeer is er nog wel. Kom tot rust in de ruime tuin, waar de kippen vaak gewoon loslopen.


Als u er een paar dagen lekker tussenuit wilt, biedt onze B&B veel mogelijkheden. Het Oude Gemaal ligt op loopafstand van het oude centrum van het vestingstadje IJsselstein, een gezellige en bruisende stad met een rijke historie. U vindt er heerlijke restaurants.

Geniet ook van de schitterende omgeving, tussen de rivieren de Lek, de Hollandse IJsel en de Vlist. Ervaar het prachtige landschap in het Groene Hart van Nederland.  De molens, wijdse polders, fruitboomgaarden en lintbebouwing van rietgedekte boerderijen geven sfeer en rust. Er zijn volop fiets-en wandelmogelijkheden. Leuke historische plaaten zoals Oudewater met de heksenwaag en het zilverstadje Schoonhoven zijn goed te bereiken. U kunt natuurlijk ook met een gehuurde sloep door de polder varen. Of wilt u liever winkelen in Utrecht? Of in deze prachtige historische binnenstad dwalen langs de prachtige grachten en werfkelders? Een bezoek aan de Dom mag u tijdens uw bezoek zeker niet overslaan.


Voor de zakelijke reiziger en examenkandidaten: vlakbij Utrecht en de Jaarbeurs...

B&B Het Oude Gemaal ook een prima alternatief voor de zakelijke reiziger. Centraal gelegen tussen Amsterdam, Rotterdam en Den Haag en slechts 20 minuten van Utrecht en de Jaarbeurs. De centrale examenlocaties in Nieuwegein zijn goed bereikbaar!ruime kamer....

Wij hebben slechts één gastenkamer, met een privebadkamer en-toilet. Kleinschalig dus. En echt helemaal voor uzelf.

Het gastenverblijf is geschikt voor twee personen. Eventueel kan een kinderbedje bijgeplaatst worden. De kamer ligt op de begane grond en is met 28 m2 ruim van opzet. Vanuit de kamer kijkt u naar de ruime tuin. De kamer heeft een ruim tweepersoonsbed, een tafel om aan te eten of te werken en een kleine zithoek.

Vanzelfsprekend is er televisie en snel internet.

De sfeervol ingerichte kamer maakt dat u zich al snel thuis zult voelen. Geen standaardhotelkamer, maar persoonlijk en authentiek!


tuin.....

Natuurlijk kunt u gebruik maken van de diverse terrasjes in de tuin. Hier kunt u genieten van een heerlijk ontbijtje in de zon.


prive luxe badkamer en toilet.....

De luxueuze ruime badkamer en het toilet bereikt u via een privehalletje. De badkamer is ruim van opzet. Ook met een rolstoel is er voldoende ruimte. Er is een inloopdouche en een apart ligbad. Natuurlijk is er vloerverwarming en een handige handdoekenverwarmingsset.


gratis parkeren, prima bereikbaarheid

U kunt parkeren op eigen terrein. Er is altijd plaats. Vanzelfsprekend is deze parkeergelegenheid voor u gratis. Komt u met het openbaar vervoer, dan is de bus- en tramhalte op loopafstand.


en verder.....

Honden zijn niet toegestaan.

Onze B&B is rookvrij.

Op aanvraag is er een kinderbedje beschikbaar.

B&B Het Oude Gemaal

Hogebiezen 19

3401RK IJsselstein

06-15855549

info@hetoudegemaal.nl

www.hetoudegemaal.nl

Volg in IJsselstein steeds de borden CENTRUM. Vlak na bejaardencentrum Ewoud slaat u rechtsaf de PAARDENLAAN in. (Let op: dit lijkt een fietspad, maar het eerste stukje mag u inrijden). Meteen linksaf kunt u parkeren op ons terrein, naast de schuur.


U kunt zien welke dagen vrij zijn. Inchecken na 16 uur, uitchecken voor 11 uur. Maar we zijn flexibel! Heeft u vragen of speciale wensen, neem dan contact met ons op.