Omgeving

IJsselstein, restaurants, rivierengebied, Utrecht, wandelen, fietsen, varen....


Als u er een paar dagen lekker tussenuit wilt, biedt B&B Het Oude Gemaal veel mogelijkheden. Onze B&B ligt op loopafstand van het oude centrum van de vestingstad IJsselstein, een gezellig en bruisend stadje met een rijke historie. U vindt er heerlijke restaurants.


Geniet ook van de schitterende omgeving, tussen de rivieren de Lek, de Hollandse IJsel en de Vlist. Ervaar het prachtige landschap in het Groene Hart van Nederland. De molens, wijdse polders, fruitboomgaarden en lintbebouwing van rietgedekte boerderijen geven sfeer en rust. Er zijn volop fiets-en wandelmogelijkheden. Leuke historische plaatsjes zoals Oudewater met de heksenwaag en het zilverstadje Schoonhoven zijn goed te bereiken. U kunt natuurlijk ook met een gehuurde sloep door de polder varen.


Of wilt u liever winkelen in Utrecht? Of in deze prachtige historische binnenstad dwalen langs de prachtige grachten en werfkelders? Niet voor niets wordt Utrecht beschouwd als "het kleine Amsterdam".  Een bezoek aan de Dom mag u tijdens uw bezoek zeker niet overslaan.


Utrecht en de Jaarbeurs, centrale ligging

Maar onze B&B is ook een prima alternatief voor een hotelovernachting voor de zakelijke reiziger. Centraal gelegen tussen Amsterdam, Rotterdam en Den Haag en slechts 20 minuten van Utrecht en de Jaarbeurs.

B&B Het Oude Gemaal

Hogebiezen 19

3401RK IJsselstein

06-15855549

info@hetoudegemaal.nl

www.hetoudegemaal.nl


Volg in IJsselstein steeds de borden CENTRUM. Vlak na bejaardencentrum Ewoud slaat u rechtsaf de PAARDENLAAN in. (Let op: dit lijkt een fietspad, maar het eerste stukje mag u inrijden). Meteen linksaf kunt u parkeren op ons terrein, naast de schuur.


U kunt zien welke dagen vrij zijn. Inchecken na 16 uur, uitchecken voor 11 uur. Maar we zijn flexibel! Heeft u vragen of speciale wensen, neem dan contact met ons op.